Με θέατρο συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι Πολιτιστικές Βραδιές

Με τη μαύρη κωμωδία των Ελ Ρόι και ΑΒΓ, «Ο άντρας με την πουά γραβάτα», που παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου οι Πολιτιστικές Βραδιές.

Ο 33χρονος εργένης Ιάκωβος Λέδερμαν, απόφοιτος σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην τραπεζική, δουλεύει τα τελευταία 9 χρόνια για την τράπεζα «Fabulous Life & Co». Όλα βαίνουν ομαλά στη ζωή του. Η καριέρα του φαίνεται να καλπάζει. Ένα πρωί όμως αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 24ο όροφο του ουρανοξύστη Vanity Capitalism, όπου στεγάζεται η τράπεζα. Μέχρι τη στιγμή που το σώμα θα προσκρούσει στο έδαφος μεσολαβούν μερικά δευτερόλεπτα… Τι συμβαίνει αλήθεια στο μυαλό ενός ανθρώπου που πέφτει στο κενό; Τι σκέφτεται ο Λέδερμαν;

Τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου της πόλης μας θα δώσουν όλες τις απαντήσεις, επί σκηνής του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία» .

Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια της παράστασης είναι της Λίλιαν Δημητρακοπούλου.

Η παράσταση ξεκινάει στις 8 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι φετινές Πολιτιστικές Βραδιές ολοκληρώνονται την Δευτέρα 7 Απριλίου με το μουσικό αφιέρωμα στον μοναδικό συνθέτη του λαϊκού τραγουδιού Απόστολο Καλδάρα, το οποίο φέρει τον τίτλο «Ας παν στην ευχή τα παλιά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια