Ο Δήμος Βύρωνα τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με εορταστικές εκδηλώσεις και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση τιμά και φέτος ο Δήμος Βύρωνα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ημέρα μνήμης των αγώνων των Ελλήνων για την ελευθερία τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, ανήμερα της εθνικής εορτής, στις 10.30 το πρωί, θα ψαλλεί δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας. Στη συνέχεια, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης) χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα, Υμηττού κ.κ Δανιήλ και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων, σωματείων, συνδέσμων, οργανώσεων και φορέων της πόλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση, συνοδεία της μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορείας Βύρωνα-Καισαριανής, η οποία θα περάσει μέσω των οδών Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς από τις οποίες διέρχεται η παρέλαση πρόκειται να διακοπεί λίγο μετά τις 10.30 μέχρι τη μία και μισή το μεσημέρι περίπου, γεγονός που επηρεάζει και την κυκλοφορία των ΜΜΜ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια