Οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής στον Βύρωνα

Πηγή: onsports.gr

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα διεξήχθησαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής αεροβόλων και πυροβόλων όπλων για το 2014.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα με αεροβόλα όπλα, τουφέκι και πιστόλι στην απόσταση των δέκα μέτρων και το ελεύθερο πιστόλι. Αναλυτικότερα, η Δήμητρα Παπακανέλλου κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιό της σε Πανελλήνιους Αγώνες στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αθηνά Δούκα και στην τρίτη θέση τη Δανάη Λάμπρου. Στα ομαδικά πρώτευσε ο ΣΟΕΛ και τον ακολούθησαν οι Σ.Ο. Έψιλον και ΠΣΕ. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μαλγαρινός, αφήνοντας πίσω του τον Τάσο Κορακάκη και το Διονύνη Γεωργακόπουλο. Στα ομαδικά, νικητής ήταν ο ΠΣΕ, με δεύτερο τον Ωρίωνα και τρίτο τον ΕΣΚΟΘ. Στους Εφήβους πρώτος στο ατομικό ήταν ο Ισίδωρος Μηνοβγιούδης και στα ομαδικά ο Ωρίων και στις Νεανίδες η Άννα Κορακάκη και, επίσης, ο Ωρίων.

Στα αεροβόλα τουφέκια ξεχώρισε η επαρχία, με το Βαγγέλη Ζήση να κατακτάει τον τίτλο στους Άνδρες και την Κωνσταντίνα Μπαντώλα στις Γυναίκες. Με σημαντική αθλητική δραστηριότητα και οι δύο εκπρόσωποι σωματείων της Θεσσαλονίκης και του Βόλου, αντίστοιχα, επικράτησαν στους τελικούς με σκορ πάνω από 200! Στα ομαδικά, νικητές αναδείχθηκαν ο Ωρίων στους Άνδρες και ο Γ.Σ. Κηφισιάς στις Γυναίκες. Στους Εφήβους την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μιχάλης Δράκος και στις Νεανίδες η Μαρία Σιδηροπούλου. Σε αμφότερες τις κατηγορίες πρώτευσε στα ομαδικά ο ΣΣΒ. Τέλος, το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ελεύθερο πιστόλι Ανδρών, ο Τάσος Κορακάκης, επικράτησε άνετα και στους Πανελλήνιους Αγώνες στην κατηγορία των Ανδρών. Στα ομαδικά την πρώτη θέση κατέκτησε η Σ.Λ. Ζευς. Στους Εφήβους επικράτησαν ο Γιώργος Γαμπιεράκης και ο ΣΣΒ στα ομαδικά. Το Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα (12-13 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι αγώνες των πυροβόλων, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για τα τουφέκια και στο σκοπευτήριο Μαλακάσας για τα πιστόλια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια