Δοξά…στηκε και ελπίζει

Πηγή: grandsport.gr

Σπουδαία νίκη πήρε η Δόξα Βύρωνα καθώς έκανε την ανατροπή κόντρα στην Προοδευτική και επικράτησε με 2-1.

Ο φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τον Βύρωνα μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Μάμαλο να κερδίζει πέναλτι και τον Μακαρονά να εκτελεί εύστοχα και να «ανοίγει» το σκορ για την Προοδευτική.

Οι γηπεδούχοι, παίζοντας κυρίως από τα άκρα, πίεσαν για το γκολ το οποίος ήρθε ίσως στο πιο κομβικό σημείο. Στο 45′ ο Παπατζήμας μετά από σύγχυση στα καρέ της Προοδευτικής, έκανε το 1-1 από κοντά.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τον Μακρή στο 67′, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από την ατομική προσπάθεια του Μακρή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μπαντίκο για το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Χαλκιάς, Γκουντελίτσας, Ζίζηλας, Μπιρμπίλη, Γκουντελίτσας, Κατσιγιάννης (30′ Τσαφταρίδης), Παπατζήμας (75′ Σαλαπάτας), Λουσαράκης, Μενίκου, Μακρής (70′ Παπαδόπουλος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Δρακωνάκης): Μπαντίκος, Κατσίβελας (75′ Λαζούρας), Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Βούζας, Μάμαλος, Νυφαδοπουλος (60′ Κοξαράκης), Μακαρονάς (80′ Κολιούσης), Ποτουρίδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια