Αθηναϊκός: Ενίσχυση με Νάου

Πηγή: onsports.gr

Ο Αθηναϊκός απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν ενδιαφέρεται μόνο για το παρόν, αλλά χτίζει παράλληλα και το μέλλον του.

Κινούμενοι σε αυτή τη φιλοσοφία οι διοικούντες το συγκρότημα του Βύρωνα πρόσθεσαν στο έμψυχο δυναμικό τους την Άντζελα Νάου, η οποία είναι Νεανίδα. «Καλωσορίζουμε την Άντζελα στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε να είναι υγιής. Η Άντζελα ανοίγει την αυλαία των μεταγραφών του Αθηναϊκού και πιστεύουμε και αισιοδοξούμε ότι η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες», ανέφερε σχετικά ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος.

«Ευχαριστώ την ομάδα του Αθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εγώ, από τη μεριά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα στο έπακρο, για να πετύχει τους στόχους της. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον προπονητή Γαβρίλο Καλογερόπουλο, καθώς και το Μανώλη Τσαγκαράκη. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο του Α.Ο. Πεύκης, για την όμορφη χρονιά που είχαμε και ιδίως τους Νταραγιάννη και Τσιριγώτη, όπως και τις προπονήτριές μου Μέμη Δελώτη και Άννα Λοΐζου. Το ταλέντο κερδίζει παιχνίδια, αλλά το ομαδικό πνεύμα και η ευφυΐα κερδίζουν πρωταθλήματα», δήλωσε η ίδια η Άντζελα Νάου.

Η ανακοίνωση:

«Η πρώτη μεταγραφική επιτυχία μας είναι η ένταξη της Άντζελας Νάου, για τη νέα χρονιά, στην ομάδα των Νεανίδων μας. Η Άντζελα γεννήθηκε το 1997 και τη χρονιά που πέρασε αγωνίσθηκε με την ομάδα του Α.Ο. Πεύκης. Ευχόμαστε στην Άντζελα να είναι γερή και καλή επιτυχία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια