Σταυρακόπουλος: «Θα παλέψουμε για το θαύμα της παραμονής της Δόξας»

Πηγή: onsports.gr

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος επιστρέφει στο τιμόνι της Δόξας Βύρωνα, μετά από λίγους μήνες, αντικαθιστώντας τον Φώτη Θανέλλα.

Ο Έλληνας τεχνικός την περασμένη σεζόν οδήγησε τους «κυανόλευκους» στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής και τώρα επιστρέφει για να τους κρατήσει στην κατηγορία. Μιλώντας στο Onsports.gr μετά την επίτευξη της συμφωνίας, επισήμανε:

«Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και κάποιοι να έχουν ήδη προεξοφλήσει την καταδίκη της, ωστόσο εμείς θα παλέψουμε ως το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις για το θαύμα της παραμονής.

Σίγουρα το συναίσθημα έπαιξε περισσότερο ρόλο από τη λογική στην απόφαση μου να επιστρέψω στη Δόξα Βύρωνα. Επαιξε ακόμη ρόλο η αγάπη του κόσμου και η θέληση της διοίκησης να γυρίσω.

Αναμφίβολα οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με την περσινή χρονιά που συντελέστηκε το θαύμα της ανόδου. Ηδη η ομάδα έχει αλλάξει τρεις προπονητές. Προέχει αυτή τη στιγμή η ηρεμία. Απαντες πρέπει να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, να υπερβάλλουν εαυτούς και να καταλάβουν πως ιστορία στο τέλος γράφουν αυτοί που παλεύουν. Αυτό θα ζητήσω από τους παίκτες μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια