Σουλογάνης: «Κομβικό παιχνίδι για εμάς»

Πηγή: gazzetta.gr

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Πεύκη και την μάχη της παραμονής, μίλησε stoplekto.gr ο τερματοφύλακας της Δόξας Βύρωνα Γιώργος Σουλογάνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Βέβαια αυτή τη στιγμή παίζουμε στην έδρα της Πεύκης και το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρίσκεται δύο πόντους πάνω από εμάς αυτός μας κατατάσει στο ρόλο του αουτσάιντερ.

Δυστυχώς έχουμε επηρεαστεί  από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών, παρ΄όλα αυτά πλέον έχει επέλθει ηρεμία στην ομάδα και θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για το συγκεκριμένο  ματς.

Στο εν λόγω παιχνίδι όπως και στα υπόλοιπα θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και καλός εχόντων των πραγμάτων πιστεύω ότι θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Σ΄αυτή την κατηγορία και έτσι όπως εξελίσσονται τα παιχνίδια, τα περισσότερα ματς κρίνονται στη δύναμη στο πάθος καθώς επίσης και στον παράγοντα τύχη».

Στα αγωνιστικά ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με το συγκρότημα των βορείων προαστίων στις υπηρεσίες των τραυματιών Κρυεμάδι, Φουντουκίδη, του τιμωρημένου Σαλαπάτα, αλλά και του Ζίζηλα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα με την συμμετοχή του τελευταίου να είναι αμφίβολη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια