Δεν παραδίδουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ οι επικεφαλής στο δήμο Βύρωνα

Την απόφαση να μην παραδώσουν τα κτήρια του ΕΟΠΥΥ καθώς και τα μηχανήματα και το υλικό που περιέχουν, έλαβαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκτάκτως, με θέμα το κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ από το Υπουργείο Υγείας.

Οι επικεφαλής δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που ακολούθησε, καθώς παρά τις προ τριμήνου δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύσεις του αρμόδιου Υπουργού για διατήρηση των Ιατρείων, προχωρά στο κλείσιμό τους.

«Η κίνησή μας αυτή μπορεί να έχει συμβολικά χαρακτηριστικά όμως διατρανώνει την ξεκάθαρη βούλησή μας να αντισταθούμε σε διαδικασίες, που εκθέτουν σε κίνδυνο την Υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας και στην προσπάθεια υποβάθμισης των δημοσίων Υπηρεσιών Υγείας» τονίζουν οι επικεφαλής στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το πέρας της σύσκεψης.

Παράλληλα, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 15:00, να συνεδριάσει σε κοινή διαδικασία το Δημοτικό Συμβούλιο με τους Φορείς της πόλης και τους Εκπροσώπους της Ιατρικής Κοινότητας για να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, οι Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή» Παναγιώτης Κόνσουλας, «Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα» Άκης Κατωπόδης, «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα» Αναστάσιος Γουδέλης, «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα – Δύναμη Ελπίδας» Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα» Χρήστος Γώγος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια