Τέλος από την Δόξα Βύρωνα Ζώνας, Δωροβίνης

Πηγή: gazzetta.gr

Στη λύση της συνεργασίας της με τους  Παναγιώτη Ζώνα και Σπύρο Δωροβίνη προχώρησε η διοίκηση της Δόξας Βύρωνα. Αμφότεροι ζήτησαν να λύσουν  τα συμβόλαια τους  με την «κυανή θέα»  με την διοίκηση του συλλόγου του Βύρωνα να κάνει πράξη την επιθυμία τους.

Δεν αποκλείεται πάντως τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και οι Σαλαπάτας, Φουντουκίδης και Δημητρίου, οι οποίοι όπως δείχνουν όλα βρίσκονται υπατμόν από την ομάδα.

Στα αγωνιστικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα, απέναντι στον Εθνικό Αστέρα με την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Γιούχτα , αλλά και την εκτός έδρας εμφάνιση επί του Ατσαλένιου να βρίσκεται στα ύψη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις  με μπάλα, ταχύτητες και εκπαιδευετικό δίτερμα.  Μοναδικά προβλήματα για τον Δημήτρη Ζυγούρη είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Χατζηγιάννης, αλλά και οι τραυματίες Κουτρος και Γουσούλης.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Λουσαράκης έπειτα από πολύμηνη απουσία, επέστρεψε στις προπονήσεις. Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με το διοικητικό, αύριο αναμένεται να αναδειχτεί η νέα Διοικούσα Επιτροπή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, ενώ παράλληλα θα τεθούν επί τάπητος και τα μεταγραφικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια