Συνάντηση ενημέρωσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από το Δήμαρχο Βύρωνα

Την πόλη μας και τις κοινωνικές της δομές (ΚΑΠΗ, Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας, Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης) επισκέφθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά.

Σε σύσκεψη που προηγήθηκε στο Δημαρχείο, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε το βουλευτή για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες πρόνοιας και αλληλεγγύης που υλοποιούνται στην πόλη μας σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρίστος Γώγος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υποθέσεων, Μπέττυ Μπαστέα, και η Δημοτική Σύμβουλος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Στάση Βύρωνα», Ελένη Βασιλοπούλου.

«Υπάρχει προτεραιότητα στα κοινωνικά ζητήματα στο Δήμο Βύρωνα» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αποτίμησε θετικά τη δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, ο βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις υποχρεώσεις της πολιτείας, τονίζοντας ότι «πρέπει να στηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην προσπάθειά της να δημιουργήσει και να στηρίξει ποιοτικά τις κοινωνικές δομές».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια