Στα χέρια του κόσμου της η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: gazzetta.gr

Έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα από την προηγούμενη διοίκηση, ζήτησε η δεκαμελής επιτροπή των οπαδών της Δόξας Βύρωνα.

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο Δημαρχείο του Βύρωνα το παρών ως εκπρόσωπος της απερχόμενης διοίκησης, έδωσε ο Δημήτρης Μαρνέρης πρώην γενικός αρχηγός της «κυανής θεάς».

Ο τελευταίος πρότεινε στην δεκαμελή  επιτροπή των φίλων της ομάδας του Βύρωνα, να πραγματοποιηθεί επί τόπου ψηφοφορία  προκειμένου να εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Από την πλευρά της η επιτροπή ζήτησε εντός πέντε ημερών να πραγματοποιηθεί έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Σε περίπτωση που τελικά ο έλεγχος δείξει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, τότε η ομάδα θα περάσει στα χέρια των οπαδών με την ελπίδα ότι η χρονιά θα βγει χωρίς προβλήματα μέχρι το καλοκαίρι αλλά και πως θα βρεθεί κάποιος υποψήφιος χρηματοδότης για να την αναλάβει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια