Νέος προπονητής στην Δόξα Βύρωνος ο Θανέλας

Πηγή: stoplekto.gr

Σίγουρα, η δύσκολη περίοδος όσον αφορά στο διοικητικό κομμάτι φαίνεται να έχει περάσει για την Δόξα Βύρωνος μετά την εισχώρηση του Νίκου Κακογιάννη στα κοινά της ομάδας. Ωστόσο, στο αγωνιστικό κομμάτι, η ”κυανή θεά” καλείται να ξεπεράσει αρκετούς σκοπέλους προκειμένου να πετύχει το στόχο της παραμονής. Γι’ αυτό το λόγο, η νέα διοίκηση έδωσε τα ηνία της ομάδας σε ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να βγάλει το σωματείο από το αδιέξοδο.

Η αναφορά μας γίνεται στον Φώτη Θανέλα ο οποίος μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε την Παρασκευή (18/1) με τους ιθύνοντες του σωματείου, οι δυο πλευρές συμφώνησαν προκειμένου να πορευτούν από κοινού μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής, που μέχρι σχεδόν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος βρισκόταν στον πάγκο του Πανελευσινιακού, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο αφού κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στην Δόξα. Πάντως, η επιλογή της κυανόλευκης διοίκησης κρίνεται ιδανική αφού ο Θανέλας είναι σε θέση να βγάλει τον Αθηναϊκό σύλλογο από το αδιέξοδο. Άλλωστε, πρόκειται για τεχνικό που τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιδείξει σπουδαίο έργο αφού μετράει ισάριθμες ανόδους, ενώ τη στιγμή που αποχώρησε από τους ”σταχυοφόρους”, η ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής βρισκόταν στην κορυφή του 5ου ομίλου. Παράλληλα, ο Θανέλας έχει εργαστεί σε Σούρμενα, Ηλυσιακό. Σαρωνικό Αίγινας, Προοδευτική και Αχαρναϊκό.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος, πλέον, προπονητής της ομάδας θα έχει συνεργάτη τον Δημήτρη Κοροπούλη, ωστόσο αμφότεροι θα παρακολουθήσουν το ματς με τον Εθνικό Αστέρα από την κερκίδα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια