Αποχώρησε από τον Αθηναϊκό η Γκίβενς

Πηγή: gazzetta.gr

Η Κρίσι Γκίβενς άφησε τον Αθηναϊκό, τον οποίο ευχαρίστησε για την ευκαιρία που της έδωσε, για να αγωνιστεί στη ρουμανική Ταργκόβιστε.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει για την Γκίβενς (τρίτη σκόρερ του πρωταθλήματος): 

«Ο XL-Αθηναϊκός έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την Κρίσι Γκίβενς. Η Αμερικανίδα γκαρντ-φόργουορντ δέχθηκε μια άκρως δελεαστική προσφορά από την ρουμανική, Ταργκόβιστε, την οποία δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Η διοίκηση του XL Αθηναϊκού την ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και της εύχεται καλή συνέχεια.

“Ευχαριστώ πολύ τον Αθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Η ομάδα ήταν άψογη απέναντί μου σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, μου έγινε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από την Ρουμανία την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας και εύχομαι καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα”, δήλωσε η Γκίβενς.

Φορτισμένη συγκινησιακά, η Αμερικανίδα αποχαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο και τις συμπαίκτριές της παρουσία και του προέδρου, Γιέσπερ Ουίκστρομ. Και αφού ευχαρίστησε τους πάντες, ζήτησε από τις συμπαίκτριές της να “σαρώσουν” στην συνέχεια, τονίζοντάς τους πως θα ενημερώνεται ανελλιπώς για την πορεία τους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια