Τζαβέλλας: «Φεύγω χαρούμενος από τη Δόξα»

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για την αποχώρησή του από τα διοικητικά της Δόξας Βύρωνα και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή.

Με την παρουσία του Τζαβέλλα, η ομάδα του Βύρωνα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, προκαλώντας τον ενθουσιασμό στον κόσμο της που έβλεπε ότι κάτι καλό χτιζόταν. Ωστόσο, προ ημερών ανακοίνωσε την απόφασή του να αποφασίσει και με δηλώσεις του στα ΝΕΑ αναφέρθηκε στους λόγους.

«Δεν φεύγω πικραμένος αλλά χαρούμενος για όσα πέτυχα με την Δόξα Βύρωνα. Είμαι χαρούμενος που είδα την ομάδα και πάλι εκεί που την θυμόμουν, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο κόσμος θα καταλάβει και θα εκτιμήσει την δουλειά που έγινε. Θα δει την διαφορά με αυτό που κάναμε εμείς και με εκείνο που έκαναν κάποιοι άνθρωποι που κρατούσαν την ομάδα στην Β’ και Γ’ τοπική κατηγορία», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλο αυτό το διάστημα εγώ έπαιρνα αποφάσεις και χάραζα την πορεία της ομάδας. Με την επιστροφή μου όμως στην Ελλάδα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα και εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου. Ήθελα να φύγω για να ηρεμήσω».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια