Παραιτήθηκε ο Τζαβέλλας από την Δόξα Βύρωνα

Πηγή: aek365.com

Παρελθόν από την Δόξα Βύρωνα αποτελεί ο Γιώργος Τζαβέλλας καθώς ο διεθνής μπακ υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του από την προεδρία της ομάδας επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις ενώ διαβεβαίωσε πως οι υποχρεώσεις της ομάδας προς τρίτους είναι τακτοποιημένες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Κύριοι,

Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να προσφέρω στην ιστορική αυτή ομάδα του Βύρωνα, στην οποία ξεκίνησα, μεγάλωσα και μπόρεσα να συνεισφέρω για την καλύτερη πορεία της στα οικεία πρωταθλήματα, με κορυφαία στιγμή την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, τιμώντας έτσι την παρακαταθήκη του αείμνηστου Μιλτιάδη Στάικου.

Λόγω τόσο των ανειλημμένων υποχρεώσεών μου και του ιδιαίτερα επιβαρυμένου προγράμματός μου, όσο και της γενικότερης κατάστασης που αφορά στην ασυνέπεια των αυτοπροσδιορισμένων «ιστορικών παραγόντων» της Δόξας μας, η παραμονή μου στην ομάδα καθίσταται αδύνατη. Θα σας παρακαλούσα να προχωρήσετε άμεσα στην αντικατάσταση των συνεργατών μου στο ΔΣ, ώστε να αποφευχθούν και τα όποια πιθανά ζητήματα στην ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Αφού σας ξεκαθαρίσω ότι όλες οι υποχρεώσεις μας -σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και μέχρι τέλους του 2013- θα εξοφληθούν εκ μέρους μου, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας. Να είστε σίγουροι ότι παραμένω δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μου.

Γιώργος Τζαβέλλας
Διεθνής ποδοσφαιριστής»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xenophondas Holevas

Αγαπητέ Γιώργο ,έπειτα από την απόφαση σου να αποχωρήσεις που μόνο ευχάριστη δεν είναι στους κύκλους των αθλητικών δρώμενων του Βύρωνα ,θα ήθελα να σου δώσω και μία άλλη οπτική του θέματος , «αποχωρώ» .

Πέραν της κριτικής που δέχτηκες από μερίδα οπαδών (αυτό είναι πολύ σύνηθες στις διοικήσεις )που λατρεύουν την ομάδα και θέλουν πάντα και μόνο το καλό της (αδύνατο βέβαια αλλά έτσι είναι τα πάθη ) υπάρχει και πολύ σημαντική μερίδα που αναγνωρίζει την καλή πρόθεση και την συμβολή σου , να υποστηρίξεις την ομάδα της περιοχής μας .

Άρα δεν είναι λόγος αυτός για να αποχωρείς με την πικρία ότι δεν αναγνωρίστηκε η προσφορά σου, αγνωμοσύνη στον Βύρωνα στα αθλητικά τουλάχιστον δεν υπάρχει.
Όπως πολλοί έχουν πει χαιρόμαστε και για την προσωπική πορεία σου και για το κύρος που έδωσες με το όνομα σου .

Μέσα στο χώρο είσαι και ξέρεις καλύτερα από πολλούς ότι το συναίσθημα έχει τα πάνω του και τα κάτω του ,αρκετές διοικητικές επιλογές επηρεάζονται καλώς ή κακώς από συναισθηματικές προσεγγίσεις αλλά, …οι υποχρεώσεις δεν ακολουθούν αντίστοιχη πορεία, παραμένουν σταθερές με σκληρές ημερομηνίες και ποσά .

Επειδή έκλεισες την ανακοίνωση σου με μία πολύ μεγάλη και ουσιαστική πρόταση που έλεγε :” Να είστε σίγουροι ότι παραμένω δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μου”…
Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνεις δίπλα στην ομάδα όχι μόνο συναισθηματικά όπως αφήνεις να εννοηθεί ,αλλά και οικονομικά.
Μπορείς και πρέπει να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην όποια έκτακτη διοίκηση αναλάβει να βγάλει από τα δύσκολα την ομάδα τώρα, στην κάλυψη των υποχρεώσεων της ώστε να μην της κάνεις κακό με την αποχώρηση σου .

Δύο είναι οι σοβαροί λόγοι που πρέπει να το κάνεις έχοντας ηθική διοικητική ευθύνη και πέραν της παραίτησης σου , πρώτον γιατί η ομάδα έχει ξεκινήσει και προχωράει με τις προσωπικές σου επιλογές τόσο σε αποδεσμεύσεις όσο και σε μεταγραφές και δεύτερον γιατί όπως γνωρίζεις οι υποχρεώσεις των ομάδων τελειώνουν Μάϊο του 2014 και όχι Δεκέμβριο του 2013.

Η ευθύνη δεν παραχωρείτε με την παραίτηση, παραμένει σε όποιον νιώθει υπεύθυνος ανεξαρτήτως ρόλων ή τίτλων …μην επιτρέψεις να συνδεθεί το όνομα σου με φυγή, σε μία τόσο δύσκολή στιγμή της ομάδας …

Αθανασιος Οικονομου

Φοντα μου τα μπικικινια ειναι το προβλημα