Κίνηση ανθρωπιάς από τη “Blue Army”

Πηγή: sport.gr

Πέρυσι ανήμερα των Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία οπαδών της Λέσχης επισκέφθηκε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στον Καρέα.

Φέτος, σε μια κίνηση ανθρωπιάς, συγκέντρωσε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, μοιράζοντάς τα σε άπορες οικογένειες στον Βύρωνα.

Μάλιστα, ευχαρίστησαν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, αφού υπήρχε μεγάλη ανάγκη, δεδομένου ότι μόνο στο Βύρωνα απαριθμούνται 650 άπορες οικογένειες:

“Για κάποιους το να σπαταλήσουν 2-3 ευρώ για να πάρουν πράγματα πρώτης ανάγκες για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ώστε να κάνουν γιορτές μέρες που είναι, φαντάζει τρομερό. Χωρίς καμία οικονομική στήριξη από πολιτικούς, λεφτάδες και διάφορους άλλους, εμείς κάναμε το καθήκον μας πράξη. Σε παιδιά ως επί το πλείστον άνεργα ή χαμηλόμισθους στηρίχθηκε αυτή η κίνηση και πραγματικά τους ευχαριστούμε. Δεν μας νοιάζει το θεαθήναι. Νιώθουμε όμορφα και αυτό μας φτάνει.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους
BLUE ARMY”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια