Ζίζηλας: «Κίνητρο για εμάς η βελτίωση»

Πηγή: gazzetta.gr

Ο αμυντικός της «κυανής θεάς» μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στην επιθετική βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα, αλλά και τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Πρώτη νίκη της Δόξα Βύρωνα στο πρωτάθλημα. Μπορεί η ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος;
«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και η νίκη αυτή αποτελεί για εμάς ένα κίνητρο προκειμένου να βελτιωθούμε. Περιμένουμε και τις διοικητικές εξελίξεις για να δούμε πως θα πορευτούμε στη συνέχεια».

Τι ήταν αυτό που στο παιχνίδι με την Μύκονο οδήγησε την ομάδα στην πρώτη της νίκη και έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια;
«Το γρήγορο γκολ. Αυτό ήταν που μας βοήθησε να αποβάλουμε το άγχος συν του ότι είχαμε και την βοήθεια της τύχης. Μετά το 2-0 καθάρισε για τα καλά η υπόθεση νίκη»

Η νίκη αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια;
«Ξέρουμε ότι έιμαστε πολύ πίσω στη βαθμολογία. Γνωρίζουμε ότι πέφτουν οι μισές ομάδες, ωστόσο δεν έχουμε καταφέρει κάτι καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια τόσο από εμάς,όσο και από την διοίκηση για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Τι θα πρέπει να βελτιώσετε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να εμφανιστείτε καλύτεροι στη συνέχεια;
«Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είνα η επιθεσή μας, προκειμένου να σκοράρουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Με εξαίρεση τον αγώνα απέναντι στην Μύκονο όπου πετύχαμε τρία γκολ, σ΄όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε πετύχει μόλις ένα γκολ».

Οι στόχοι σου για την εφετινή χρονιά;
«Προσωπικά είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία»

Η αποψή σου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;
«Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό, πολύ δύσκολα θα παραμείνεις στην  κατηγορία.
Ο δικός μας όμιλος είναι πιο δύσκολος από αυτόν της ΑΕΚ, καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές στην έδρα τους και συνήθως τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας εν όψει και των εορτών;
«Εύχομαι και μετά τις διοικητικές εξελίξεις ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, κάτι το οποίο έκανε πέρυσι και θα το κάνει και εφέτος όποιες κι αν είναι οι διοικητικές εξελίξεις να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει από εδώ κι έπειτα»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια