Απλήρωτοι έμειναν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: epoli.gr

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα έμειναν έκπληκτοι όταν επισκέφτηκαν τα ΑΤΜ των τραπεζών και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα για την μισθοδοσία τους, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

«Η οικονομική αδυναμία στην οποία βρίσκεται ο δήμος, η μη έγκαιρη καταβολή και η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης έχει θύμα τους εργαζόμενους, που έμειναν χωρίς χρήματα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες παραμονές των εορτών» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα και συνεχίζουν:

«Καταγγέλλουμε για την καθυστέρηση της μισθοδοσίας μας, την δημοτική αρχή και όσους άλλους εμπλέκονται και ευθύνονται για την μη καταβολή της.

Απευθυνόμαστε στη δημοτική αρχή, την κυβέρνηση και την τράπεζα (alpha bank) που διαχειρίζεται τη μισθοδοσία, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, ότι δεν θα ανεχτούμε άλλη καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση καταβολή της μισθοδοσίας και διεκδικούμε η μισθοδοσία μας να γίνεται στις ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια