Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης

Από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, που θα υλοποιηθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βύρωνα.

Στην παρούσα φάση ξεκινούν οι εγγραφές στα Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας, τα οποία εκφράζουν τις εθνικές και ευρωπαϊκές πολιτικές σε θέματα Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων στα εξής θεματικά πεδία:

  • Οικονομία-Επιχειρηματικότητα
  • Ποιότητα Ζωής-Περιβάλλον
  • Νέες Τεχνολογίες
  • Γλώσσα και Επικοινωνία
  • Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις
  • Πολιτισμός και Τέχνη
  • Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων

Για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα που προσφέρονται ανά θεματική ενότητα, κάντε κλικ εδώ.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Βύρωνα (Ειρήνη Μανωλά), καθημερινά, 11:00 με 15:00, προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτησή τους. Μαζί τους πρέπει να έχουν και φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 213 2008658.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της πόλης μας τίθεται σε λειτουργία από το Δήμο Βύρωνα και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), ενώ υπεύθυνη από πλευράς Δήμου είναι η Μάρω Αδαμοπούλου.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια