«Κουνάει μαντήλι» ο Τζαβέλλας

Η Δόξα Βύρωνα κατέχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του Γιώργου Τζαβέλλα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο διεθνής άσος αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για τον σύλλογο (ακόμα και τότε που αγωνιζόταν στο εξωτερικό, με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και την Μονακό) μιας και είναι ο βασικός χρηματοδότης των «κυανόλευκων» και επί της ουσίας ο άνθρωπος που τον «αναγέννησε από τις στάχτες» του.

Άλλωστε επί των ημερών του πέρσι οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και στην συνέχεια μέσω των μπαράζ την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του αδυνατεί να σηκώνει μόνος του το οικονομικό βάρος, ενώ πλέον και λόγω υποχρεώσεων τόσο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο και με την εθνική, δεν έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Μια τέτοια αποχώρηση όπως γίνεται αντιληπτό θα αλλάξει τα δεδομένα στην Δόξα, με τους ανθρώπους της να χαρακτηρίζουν «εξαιρετικά δύσκολη την επόμενη μέρα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια