Δόξα Βύρωνος: Συνάντηση με Μαρνέρη την Παρασκευή

Πηγή: stoplekto.gr

Η νίκη την Κυριακή για την Δόξα Βύρωνος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά αποτελεί επιτακτική ανάγκη στην προσπάθεια που κάνει η «κυανή θεά» προκειμένου να ανακάμψει βαθμολογικά. Ο Δημήτρης Ζυγούρης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των Κούτρου, Γουσούλη και Λουσαράκη οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν τραυματίες. Μάλιστα, ο τελευταίος υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση στην μέση και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε ένα μήνα. Αντίθετα, το τεχνικό επιτελείο θα έχει στη διάθεση του τον Παπαδόπουλο ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την Προοδευτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των παικτών με τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, Δημήτρη Μαρνέρη.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανόλευκων», Δημήτρης Ζυγούρης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς αποτελεί η νίκη. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη ώστε να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης». Ερωτηθείς, εάν οι φήμες που οργιάζουν όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι επηρεάζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε: «Πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να κοιτάξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια