Ένας χρόνος δράσης για το κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα

Πηγή: avgi.gr

Ένα χρόνο ζωής και δράσης έκλεισε το κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ).

Το ΚΙΦΒ έχει οργανώσει μέχρι τώρα 27 εθελοντές-οργανωτές και 93 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ενώ είχε την υποστήριξη 30 φαρμακείων και 3 κέντρων εργαστηριακών εξετάσεων.

Σήμερα υποστηρίζεται από πλήθος φαρμακείων της ευρύτερης περιοχής Βύρωνα, Υμηττού, Παγκράτι, Ζωγράφου και Καισαριανής και περιβάλλεται από την έμπρακτη στήριξη, αγάπη και εκτίμηση των πολιτών και τοπικών οργανώσεων και κινήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Τον χρόνο αυτό, το ΚΙΦΒ δέχτηκε συνολικά 3452 επισκέψεις από τις οποίες 442 αφορούσαν την ζήτηση γιατρών ενώ οι υπόλοιποι την ζήτηση φαρμάκων.

Όπως αναφέρει στη χθεσινή ανακοίνωσή του, “το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα ευθύς με την ίδρυσή του διακήρυξε ότι αποτελεί δύναμη αγώνα και αντίσταση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, της Ε.Ε του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, και ότι είναι τμήμα του Κοινωνικού Μετώπου Αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και όλων των κατατρεγμένων συμπολιτών μας για τη δουλειά, το ψωμί και το βιβλίο, για ένα ΕΣΥ αντάξιο του μόχθου του ελληνικού λαού, για το δικαίωμα όλων των ανέργων να έχουν δωρεάν φάρμακο, γιατρό και νοσοκομείο, για μια Ελλάδα ελεύθερη χωρίς ξένες εξαρτήσεις, μια Ελλάδα της δημοκρατικής Αλλαγής και της κοινωνικής δικαιοσύνης”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια