1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Βύρωνα

«Πάμε σαν άλλοτε» είναι ο τίτλος του 1ου Φεστιβάλ Χορωδιών Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιείται σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων.

Σε μια προσπάθεια πολιτιστικής κινητοποίησης των ατόμων της τρίτης ηλικίας, το αντίστοιχο Τμήμα της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα διοργανώνει την εκδήλωση, έχοντας ως απώτερο στόχο την εξέλιξη του Φεστιβάλ σε πολιτιστικό θεσμό της πόλης.

«Η νέα αυτή πρωτοβουλία του Δήμου μας έρχεται να αποδείξει στην πράξη ότι ο πολιτισμός απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αγάπη και μεράκι είναι τα μοναδικά πράγματα που χρειάζονται προκειμένου να ανθίσει η καλλιτεχνική δημιουργία, όπως αποδεικνύουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ των Δήμων Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού, Καισαριανής, Κορυδαλλού και Παπάγου – Χολαργού. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η χορωδός Γιώτα Σανγβινάτσου.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια