Ο Αθηναϊκός ζητά μηδενισμό του Πρωτέα

Πηγή: superbasket.gr

Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα είχαμε αρχικά στο κλειστό της Βούλας και αναβολή του αγώνα του Πρωτέα με τον Αθηναϊκό μετέπειτα.

Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας και διαβουλεύσεις με τον Κομισάριο, οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Η αστυνομία δεν αναγνώριζε το έγγραφο για την καταλληλότητα του γηπέδου και το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Η ομάδα του Αθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του, θεωρώντας τον Πρωτέα ως υπαίτιο της αναβολής του ματς Πρωτέας Βούλας- Αθηναϊκός.

Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας, Χρήστος Βασιλειάδης τόνισε πως η ομάδα του δεν προτίθεται να βγάλει ανακοίνωση-απάντηση στον Αθηναϊκό καθώς όπως είπε: “Το μπάσκετ για τον Πρωτέα είναι αθλητισμός και όχι πόλεμος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι κατέθεσε ένσταση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ, ζητώντας τον μηδενισμό του Πρωτέα. 

Οι νομικοί εκπρόσωποι του X-LEVEL Αθηναϊκού υποστηρίζουν πως με υπαιτιότητα του Πρωτέα δεν διεξήχθη ο μεταξύ μας αγώνας, καθώς -ως γηπεδούχο σωματείο- δεν μερίμνησε ώστε να υπάρχει το απαραίτητο έγγραφο της άδειας τέλεσης αγώνα, αλλά και της καταλληλότητας του γηπέδου. 

“Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ στο Κύπελλο ο Πρωτέας άλλαξε έδρα κι έπαιξε στο Μετς, στο πρωτάθλημα επέλεξε να επιστρέψει στο κλειστό, το οποίο γνώριζε ότι δεν έχει πάρει άδεια καταλληλότητας. 

Είναι πρόδηλο, άλλωστε το δήλωσαν ευθαρσώς και οι ίδιοι on camera, ότι οι παράγοντες του συλλόγου γνώριζαν πως δεν έχουν στα χέρια τους τα απαιτούμενα έγγραφα, άρα με δόλο επιχείρησαν να εκμαιεύσουν το αγωνιστικό αποτέλεσμα, αδιαφορώντας για το αν οι ενέργειές τους είναι σύννομες. 

Ο Αθηναϊκός, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, πιστός σε διαδικασίες νομιμότητας, ζητά το αυτονόητο: Να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας, με σκορ 20-0 και να μηδενιστεί ο υπαίτιος για την αναβολή του Πρωτέας” δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Σταύρος Γκαρανές”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια