Ακυρώθηκε η παράσταση “Πάντα γελαστοί και γελασμένοι”, λόγω της δολοφονίας του Π. Φύσσα

Πηγή: enet.gr

Την ματαίωση της τελευταίας συναυλίας που θα γινόταν στο πλαίσιο της περιοδείας τους, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων, αποφάσισαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ρίτα Αντωνοπούλου. Αιτία είναι η θλίψη και η οργή που προκάλεσαν στους καλλιτέχνες τα τελευταία γεγονότα που αποτυπώνουν τη νεοναζιστική δράση στη χώρα, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Με τα δικά τους λόγια:

“Σκοπεύαμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή θριαμβευτική περιοδεία της  παράστασης “Πάντα γελαστοί και γελασμένοι” με μια συναυλία γιορτή στο θέατρο Βράχων του Βύρωνα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Τα τελευταία γεγονότα στο Πέραμα, στο Μελιγαλά και ιδίως η άγρια δολοφονία του συναδέλφου Παύλου Φύσσα από ναζιστές δολοφόνους της «Χρυσής Αυγής», μας πλημμύρισαν όλους με  θλίψη και οργή. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για την μνήμη του Παύλου Φύσσα είναι εκείνο το βράδυ να μην γίνει γιορτή και ο ήχος μας να σιωπήσει. Το περισσότερο είναι η καθημερινή επαγρύπνηση ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό.  «Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού». Σ΄ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Θάνος Μικρούτσικος ,  Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου

Για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία, θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων. Συγκεκριμένα:

  1. Για όσους αγόρασαν με πιστωτική κάρτα από το internet- viva.gr ή από κάποιο άλλο σημείο προπώλησης: τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στο λογαριασμό τους απο τη Viva.
  2. Για όσους αγόρασαν εισιτήρια με μετρητά απο τα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και απο τα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Βύρωνα: την ημέρα της συναυλίας Δευτέρα 23/9 απο το ταμείο του Θεάτρου Βράχων ώρα 19.00-22.30 με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Για πληροφορίες ή διευκρίνησεις:
Menta Art Events 210 8617577
Cricos Productions 210 6109513
Viva.gr 11876

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια