Προς δικαίωση Λύμουρα και Κοσμά

Πηγή: superbasket.gr

Η Λολίτα Λύμουρα και η Αφροδίτη Κοσμά περιμένουν την απόφαση της ΕΟΚ για να μάθουν αν θα μείνουν στον Αθηναϊκό. Oι δύο αθλήτριες αναμένεται να δικαιωθούν στη… διαμάχη που έχουν από την ομάδα του Βύρωνα και να αποχωρήσουν από αυτή, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» την Τρίτη (6/8).

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» έχει ως εξής:

Ισως και σήμερα ανακοινωθεί η απόφαση της ΕΟΚ για το πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Λολίτα Λύμουρα καιΑφροδίτη Κοσμά. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι πιθανότατα θα δικαιωθούν οι αθλήτριες, αφού είναι διεθνείς και οι δύο με τεράστια προσφορά, ενώ παράλληλα οι σχέσεις τους με τον Αθηναϊκό έχουν διαταραχθεί επικίνδυνα, για οικονομικούς λόγους και όχι μόνο, τόσο πολύ που είναι αδύνατον να επιστρέψουν στον Βύρωνα κάτω από οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.
Ετσι λοιπόν, αν κατακυρώνονταν στον Αθηναϊκό, θα ήταν σαν τους «έκοβε» το μπάσκετ  η ΕΟΚ ή να τις παρότρυνε να βρουν δικαστική λύση που με τα τωρινά δεδομένα ίσως να μην συνέφερε καμία από τις δύο πλευρές.

Στον αντίποδα ο Αθηναϊκός έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες, επιστρατεύοντας κάθε μέσο –κι όχι μόνο ένδικο-, για να πείσει την επιτροπή της ΕΟΚ ότι θα είναι τεράστιο πλήγμα να τις αφήσεις ελεύθερες, χωρίς να επωφεληθεί έστω και λίγο ο σύλλογος, στον οποίο ανήκουν, με όπλο το δελτίο αθλητικής ιδιότητας και όχι φυσικά τα συμφωνητικά ή συμβόλαια που έχουν υπογραφεί και έχουν καταστρατηγηθεί κατά κράτος. Ισως είναι η αφορμή για να υπάρξει οριστική λύση στο θέμα των συμφωνητικών μια και καλή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια