Στη Σουηδία Χαρδαλιάς και Κεραμιδάς

Πηγή: superbasket.gr

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Κώστας Κεραμιδάς θα αναχωρήσουν την Δευτέρα (15/7) για την Σουηδία, ώστε να ολοκληρώσουν την συμφωνία του Αθηναϊκού με τους αδερφούς Ντάνους.

Ο Γιάννης και ο Σωτήρης Ντάνος θα συμπαρασταθούν στις προσπάθειες της ομάδας του Βύρωνα, η οποία έχει ήδη ανανεώσει την συνεργασία της με την Δανάη Καμμένου και την Θάλεια Κασάπογλου κι έχει αποκτήσει την Μαριάννα Αξιοπούλου.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

Η ώρα των… υπογραφών έφτασε. Ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Κώστας Κεραμιδάς αναχωρούν τη Δευτέρα για τη Στοκχόλμη, προκειμένου να ολοκληρώσουν το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τους αδερφούς Ντάνους.

Την ώρα που στην Αθήνα συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός, αλλά και η ολοκλήρωση του χορηγικού πλάνου, στη Σουηδία θα επισημοποιηθεί η αλλαγή της σελίδας της ομάδας που έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο κι έχει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

“Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με τους αδερφούς Ντάνους. Είναι ενήμεροι για κάθε κίνηση που κάνουμε, ενώ παράλληλα δημιουργούν στη Σουηδία μια ισχυρή… ομάδα υποστηρικτών για τον Αθηναϊκό.

Έχοντας συνεργαστεί με τον Γιάννη και τον Σωτήρη Ντάνο ένα πράγμα έχω να πω: Είναι ευλογία για κάθε ομάδα να έχει τέτοιους ανθρώπους στο τιμόνι της. Κι εγώ νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που με περιβάλλον με τη φιλία και την αγάπη τους.

Όσο για εκείνους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους, δικαίωμά τους είναι, αλλά -για να μην κουράζονται- θα τους πω ένα πράγμα: Τσάμπα κόπος”, δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια