Πήρε Τζεγιαννάκη ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Αθηναϊκός συνεχίζει το «χτίσιμο» εν όψει της νέας σεζόν με την απόκτηση της Θεώνης Τζεγιαννάκη που τόνισε πως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να πάνε την ομάδα στην κορυφή.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Θεώνης Τζεγιαννάκη. Η νεαρή πόιντ γκαρντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, συμφώνησε πριν από λίγο με την ομάδα που κατέχει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες», αναφέρει η ανακοίνωση του Αθηναϊκού.

Στις πρώτες της δηλώσεις η νεαρή αθλήτρια τονίζει: «Κάθε αθλήτρια που έχει υψηλές φιλοδοξίες θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα που έχει κατακτήσει το κύπελλο Ευρώπης. Όταν ο Χρήστος Πουλής μου εξήγησε το πλάνο της νέας διοίκησης και τους ιδιαιτέρως ψηλούς στόχους που βάζει η ομάδα, αποφάσισα ότι θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε μεγάλα λόγια. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά απ’ όλους μας για να φέρουμε τον Αθηναϊκό εκεί που αξίζει: στην κορυφή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Κεραμιδά που με εμπιστεύτηκε, όπως και όλους τους ανθρώπους του Αθηναϊκού, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα».

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αθηναϊκού, Χρήστος Πουλής, καλωσόρισε με τη σειρά του την αθλήτρια στην ομάδα: «Πρόκειται για ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του γυναικείου μπάσκετ, αλλά και έναν καταπληκτικό χαρακτήρα.

Αυτό είναι και το στοιχείο που κοιτάζουμε. Εκτός από καλές παίκτριες, να έχουμε και αθλήτριες που δεν θα δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στον σύλλογο. Κι η Θεώνη, την οποία γνωρίζω προσωπικά, έχει όλο το… πακέτο.

Το μήνυμα που στέλνει ο Αθηναϊκός προς κάθε κατεύθυνση είναι ένα: Ξεκινήσαμε. Οι φίλοι θα χαρούν, οι “εχθροί” θα ιδρώσουν. Καθημερινά θα έχουμε και μια ανακοίνωση, είτε απόκτησης παικτριών, είτε σύναψης συμφωνιών. Ο Αθηναϊκός είναι εδώ, οι άνθρωποί του είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να “κλείσουν στόματα”, να δώσουν απαντήσεις».

Η Θεώνη Τζεγιαννάκη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε: Καστοριά, Άρη Χολαργού, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Εσπερίδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια