Κασάπογλου: “Ο Αθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί”

Πηγή: superbasket.gr

Η Θάλεια Κασάπογλου θα παραμείνει κάτοικος Βύρωνα και τη νέα σεζόν και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθηναϊκό ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνεις τους ψηλούς στόχους της ομάδας της.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Θάλεια Κασάπογλου. Η 29χρονη γκαρντ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας που κατέχει θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας.

“Θέλησα να μείνω στον Αθηναϊκό, γιατί πιστεύω πολύ στο νέο τιμ που ανέλαβε την ομάδα. Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω των προπονητή του συλλόγου, Κώστα Κεραμιδά, που με επέλεξε. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε εις πέρας. Ο Αθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί”, δήλωσε αμέσως μετά την επίτευξη τής συμφωνίας η Κασάπογλου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε: “Μετά τη Δανάη Καμμένου στο ρόστερ παραμένει και η Θάλεια Κασάπογλου. Ο Αθηναϊκός κρατά τις παίκτριες που ήθελε να κρατήσει και σύντομα, με την ανακοίνωση των μεταγραφών που ήδη γίνονται, θα διαπιστώσετε ότι στόχο έχει να δημιουργήσει μια βάση, η οποία θα τον οδηγήσει εκεί που ανήκει: στην κορυφή.

Η Θάλεια με κέρδισε με τη συμπεριφορά της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραγνωρίζω την μπασκετική της αξία. Όμως το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση είναι ένα: Στην ομάδα θα μετέχουν μόνο όσες θεωρούν τιμή τους να παίζουν για τον Αθηναϊκό. Αυτή είναι και η κοινή μας σκέψη με τους νέους διοικητικούς ηγέτες”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια