Εθνική Ελλάδος Γυναικών και Αθλητικός Όμιλος Καρέα έδωσαν δύο φιλικές αναμετρήσεις

Πηγή: aokarea.gr

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας προκειμένου να διεκδικήσει την συμμετοχή της για την 1η προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2015 που ξεκινά στις 7/6 από το Λουξεμβούργο , πραγματοποιήθηκαν δύο επίσημες φιλικές αναμετρήσεις.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα κλήθηκε να παίξει ρόλο αντιπάλου απέναντι στις καλύτερες αθλήτριες του Ελληνικού Γυναικείου Μπάσκετ . Η συνεργασία αυτή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες  προετοιμασίας του Εθνικού συγκροτήματος υπό την απόλυτη καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

Ο κόουτς του Α.Ο. Καρέα Νεκτάριος Σούφλας  ακολούθησε πιστά τις  εντολές του Τζώρτζη  Δικαιουλάκου  στείνοντας την ομάδα του Α.Ο. Καρέα σε όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες της εθνικής μας ώστε να γίνουν τα απαραίτητα τέστ .  Από οργανωτικής προσπάθειας  ο Γιώργος Κοκοτσάκης  Γενικός Αρχηγός του τμήματος του Α.Ο. Καρέα έβαλε τις αναγκαίες  ξεχωριστές πινελιές  που κάνουν αίσθηση σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια, καθώς επίσης και βιντεοσκόπηση για παρατηρήσεις και ανάλυση φάσεων .

Στον αγωνιστικό χώρο η σοβαρότητα και η σκληρή δουλειά επάνω σε αμυντικά και επιθετικά συστήματα με συνεχείς αλλαγές και πολύ καλό παιχνίδι,  απορρόφησαν  και αποζημίωσαν τους παρευρισκόμενους στην Εργάνη. Αθλητές  και αθλήτριες  δεν έχασαν στιγμή την συγκέντρωση τους από τον στόχο, με εναλλασσόμενες εξαιρετικές αθλητικές  συμπεριφορές, κόντρας, δύναμης, αμοιβαίου σεβασμού  και  ικανοποίησης.

Στον απολογισμό της  η Εθνική μπορεί να κρατήσει δύο ικανοποιητικά σχεδιασμένες  δυνατές συναντήσεις,  όπως ακριβώς τις ήθελε ο κόουτς, σε κλίμα αθλητικής  ανταγωνιστικότητας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα κρατάει την τιμή να επιλεγεί να βοηθήσει το Εθνικό μας συγκρότημα , την ευκαιρία να βάλει τα καλά του και να παίξει ένα ακόμη ρόλο  όπως  έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να απαντά σε όποια πρόκληση του δοθεί και τέλος  να εκφράσει το σεβασμό του απέναντι στις διεθνείς  αθλήτριες  μας, που βγήκε στο παρκέ  μέσα από ωραίες και δυνατές φάσεις  κυρίως  χωρίς κανένα τραυματισμό.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια