Αθηναϊκός: Αποχώρησε ο Καλοπίτας

Πρόκειται ίσως για είδηση που προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο κατάφερε στα δυο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του Αθηναϊκού ως πρώτος προπονητής να πετύχει πράγματα που για τους περισσότερους έμοιαζαν… ακατόρθωτα. Άλλωστε, όταν μια ομάδα που συμμετέχει σε τοπικό πρωτάθλημα καταφέρνει και φτάνει στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών, έχοντας μάλιστα αποκλείσει συλλόγους μεγαλύτερης κατηγορίας, αυτό και μόνο δείχνει πως πρόκειται για ένα τεχνικό που έχει δημιουργήσει ένα σύνολο καλοδουλεμένο. Ωστόσο, όπως λέει και μια φράση όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος.

Ο Ηλίας Καλοπίτας ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του τα τελευταία δυο χρόνια με τους ”λόρδους” έλυσε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο, αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι, καθώς το έργο που αφήνει πίσω του είναι άξιο συγχαρητηρίων. Ο νεαρός τεχνικός μπόρεσε με πολύ δουλειά να δώσει στους ‘τζιαλορόσι’ ταυτότητα νικητή. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν προπονητή επιτυχημένο και αυτό το αναγνωρίζουν και τα πρόσωπα που συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Βύρωνα.

Καλοπίτας:’ Κρατάω μόνο τις ευχάριστες στιγμές’

Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον Ηλία Καλοπίτα ο οποίος σε δηλώσεις του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος:’ Ήταν τιμή που εργάστηκα στον συγκεκριμένο σύλλογο. Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις και θα κρατήσω μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις, τους άμεσους συνεργάτες μου αλλά και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια, καθώς επίσης και τον κόσμο του σωματείου. Εύχομαι στον Αθηναϊκό ό,τι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει εκεί που ανήκει’, τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός προπονητής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια