Τζαβέλλας: «Πρώτα η Πριγκίπισσα, μετά η Βασίλισσα!»

Πηγή: gazzetta.gr

H «κυανή θεά», που είχε πάρει το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της ΕΠΣΑ, κέρδισε με 2-0 τον Χαραυγιακό στο Βύρωνα για την τέταρτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, χάρη στα γκολ του Λουσαράκη και του πολύπειρου Ζαφειράκη, ο οποίος βάζει έτσι ιδανικά αυλαία στην καριέρα του και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1999-2000. Στον Βύρωνα έγινε… χαμός, με το πανηγυρικό κλίμα να είναι από νωρίς εμφανές στο γήπεδο.

Το ματς ήταν δυνατό, πήρε για λίγο… φωτιά όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε πέναλτι υπέρ της Δόξας και στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφασή του, ωστόσο στο τέλος αυτά ξεχάστηκαν.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, η οικογένεια του οποίου δραστηριοποιείται διοικητικά στη Δόξα, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, αφού μετά την άνοδο με την Μονακό στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας, πανηγύρισε και την άνοδο της… βασίλισσας, όπως χαρακτηριστικά έγραψε!

«Δεν είμαι ευχαριστημένος ποτέ και με τίποτα… μετά την άνοδο με την Πριγκίπισσα, άνοδο και με τη Βασίλισσα… Όπως παλιά λοιπόν… Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε. Καίγεται ο Βύρωνας.. Δοξάρα αρρωστήσαμε!!!», ανέφερε με μήνυμα στο facebook.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια