Ραντεβού στον Κουταλά δίνουν αθλητές και ερασιτέχνες λάτρεις του Mountain Bike

Πηγή: dimosbyrona.gr

Το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Open MTB (Mountain Bike) Δήμου Βύρωνα και το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλάσιας, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου, στον Κουταλά.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν τόσο αθλητές όσο και απλοί λάτρεις του ποδηλάτου όλων των ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη της ΕΠΟΣΚ διαγωνίζονται, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους, και τις δύο μέρες των αγώνων, ενώ οι πολίτες που θα δηλώσουν συμμετοχή, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00π.μ.

Στόχος της διοργάνωσης, πέρα από τον αγωνιστικό χαρακτήρα της, είναι η διάδοση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας, η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ειδικότερα η κινητοποίηση για την προστασία και διάσωση των δασών μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 2μ.μ. με e-mail στο [email protected] ή στο [email protected], και με fax στο 210 7664440 (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα). Δηλώσεις γίνονται δεκτές και τις ημέρες των αγώνων, στο χώρο της Γραμματείας, μέχρι και 60’ πριν την εκκίνηση.

Για να δείτε τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 7609340 και 210 7609350.

1o-panellinio-open-MTB

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια