Άγριο κράξιμο στον Τάτο

Πηγή: gazzetta.gr

Ατυχος αποδείχθηκε ο Ανδρέας Τάτος όταν το βράδυ της Δευτέρας πήγε να δειπνήσει με τον ατζέντη του στη διάσημη ταβέρνα στον Βύρωνα με την ονομασία «Ρούμελη» και… έπεσε πάνω σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο άσος του Ολυμπιακού τα άκουσε για τα καλά από τους «κιτρινόμαυρους» για όλα όσα έχουν γίνει φέτος στην Σούπερ Λίγκα, τόσο για την ομάδα στην οποία ανήκει τον Ολυμπιακό, όσο και για το σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε δανεικός τον Αρη. Τα όσα λέχθηκαν δεν επιτρέπεται να γραφτούν, ενώ οι Ενωσίτες θυμήθηκαν το ματς στο οποίο ο Αρης «διέλυσε» με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης!

Εκτός από αυτό άκουσε πολλά… γενικά για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (με αφορμή και τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου) αφού αυτή χρεώνεται από τους φίλους της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Τάτος στο τέλος στάθηκε… τυχερός στην ατυχία του καθώς κάποια στιγμή οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν κοντά του και μάλιστα άρχισαν να τον προπηλακίζουν. Σπρωξιές και… γαλλικά συνόδεψαν τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο βραδιά αφού έδειχνε φοβισμένος και ήλπιζε να μην έρθουν τα χειρότερα για τον ίδιο (σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια