3×3 Urban Legends Tour στον Βύρωνα

Πηγή: sport24.gr

Το 3×3 Urban Legends Tour 2013 πρόκειται για μια σειρά συνδεδεμένων μεταξύ τους 3×3 event υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (F.I.B.A.).

Το 3×3 είναι η καινούργια τάση στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Θεωρείται η πιο διαδεδομένη μορφή καλαθοσφαίρισης με σκοπό την αναψυχή. Παίζεται από 2 ομάδες των 3 παικτών σε μια μπασκέτα, είναι το γνωστό… μονό που όλοι έχουμε παίξει σε κάποια μπασκέτα της γειτονιάς μας. H FIBA για να δώσει στους παίκτες του 3×3 ανά τον κόσμο ένα επιπλέον κίνητρο για συμμετοχή σε οργανωμένα event, δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα, το www.3x3planet.com, στην οποία ο κάθε παίκτης δημιουργεί ένα προσωπικό προφίλ και μπαίνει στην παγκόσμια βαθμολογική κατάταξη. Οι επίσημες διοργανώσεις βοηθούν τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την βαθμολογία τους.

Πρώτος σταθμός του 3×3 Urban Legends Tour είναι ο Βύρωνας (2ο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα & κλειστό γυμναστήριο) στις 20 & 21 Απριλίου 2013, με την συνεργασία του Δήμου Βύρωνα.

Στο 3×3 Urban Legends Tour μπορούν να συμμετέχουν παίκτες όλων των ηλικιών και των δυο φύλων, αρχάριοι, ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες. Ο καθένας ξεχωριστά στην ηλικιακή του κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφτείτε το www.playfools.gr.

afisa-urban-legends

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια