Τον Λόρδο Βύρωνα τίμησε και φέτος η πόλη μας

Πηγή: dimosbyrona.gr

Την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης και τη μνήμη του μεγάλου Άγγλου ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα τίμησε για ακόμα μία χρονιά η πόλη μας.

Η φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου, ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο και είχε ως κεντρικό ομιλητής τον Τόνι Σίμπσον, Ιστορικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και Διευθυντή του Βρετανικού Ιδρύματος Ειρήνης «Μπέρτραντ Ράσελ».

Στη διαχρονικότητα των μηνυμάτων και των ιδεών του Λόρδου Βύρωνα αλλά και την ανάγκη για διεθνή αλληλεγγύη αναφέρθηκαν στα μηνύματά τους τόσο ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς όσο και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μπάυρον» Πάνος Τριγάζης.

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος «Μπάυρον» για το Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος των Ολυμπίων Κωνσταντίνος Βλάμης και η εκπρόσωπος της Κυπριακής Πρεσβείας Χρίστα Νικολάου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια