Αφιέρωμα στον Serge Gainsbourg στο «Θέατρο Βράχων»

Πηγή: athinorama.gr

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του σπουδαίου Γάλλου τραγουδοποιού Serge Gainsbourg θα φιλοξενήσει το Θέατρο Βράχων στις 28/6. Η μούσα του, η Jane Birkin θα είναι εδώ για να παρουσιάσει τις πιο δυνατές στιγμές μιας ανεπανάληπτης καριέρας.

Στο αφιέρωμα αυτό συμμετέχουν και δύο Έλληνες καλλιτέχνες,  η Δήμητρα Γαλάνη, με την ιδιότυπη φωνή της και τις θαυμάσιες ερμηνείες των χιλίων και πλέον τραγουδιών της και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός με ιδιαίτερη μουσική γλώσσα και ταυτότητα, αγαπημένος του ελληνικού κοινού για περισσότερες από 2 δεκαετίες.

Επί σκηνής  οι δύο σύγχρονοι εκπρόσωποι του ελληνικού μουσικού πολιτισμού και η αειθαλής μούσα του διάσημου συνθέτη, θα ξεδιπλώσουν τον μύθο του Gainsbourg, συμπράττοντας σε τραγούδια του, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει.

Τα εισιτήρια της προπώλησης κοστίζουν € 25 (έως τις 31/5) και € 29 (από 1/6). Την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν € 35.

Επίσης υπάρχουν και VIP εισιτήρια (αριθμημένες θέσεις μπροστά στη σκηνή) τα οποία κοστίζουν € 45 (προπώληση) και € 50 (ταμείο), καθώς και εισιτήρια για φοιτητές και ανέργους (€ 20).

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα Ticket Services (Παν/μίου 39, 210 7234567), Public και ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες www.ticketservices.grκαι www.i-ticket.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια