Τζαβέλλας: «Είναι παλικάρια… τους παραδέχομαι»

Πηγή: topiko24.gr

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο πρόεδρος της Δόξα Βύρωνα, Γιώργος Τζαβέλλας μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των φίλων της Δόξα, στέκοντας στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο κόντρα στο Αιγάλεω.

Διαβάστε αναλυτικά το ποστάρισμα του:

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα νομίζω για την ομάδα. Μετά από χρόνια αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι που θύμισε παλιές καλές εποχές ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες έδειξαν ότι τιμούν το βαρύ σήμα που φορούν στο στήθος και άντεξαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αγώνος με μία ομάδα που έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Είναι πρώτη στη Δ’ Εθνική και την οποία ήδη την κερδίσαμε μία φορά.

Οι παίκτες μας έδειξαν πως είναι έτοιμοι να επιστρέψουμε από την νέα χρονιά εκεί που ανήκουμε. Είναι παλικάρια και εγώ προσωπικά τους παραδέχομαι. Τώρα αρχίζουμε… μην το ξεχνάτε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά τέτοια παιχνίδια τα επόμενα χρόνια»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια