Στον Βύρωνα το Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Πηγή: dimosbyrona.gr

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου το 8ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας φιλοξενεί τα Προκριματικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών και Δήμου Βύρωνα.

Μαθητές από τα σχολεία 13 δήμων της Αττικής δίνουν ραντεβού στην πόλη μας για να διαγωνιστούν στο σκάκι τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Τα Σχολικά Πρωταθλήματα συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Βύρωνα και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (ΕΣΣΝΑ), με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Ατομικό: Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00 στο e-mail [email protected], αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, σχολείο, τάξη, e-mail, τηλέφωνο και Αριθμό Μητρώου ΕΣΟ όσοι έχουν δελτίο αθλητή έως την 31 Δεκεμβρίου 2012.

Ομαδικό: Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00 στο e-mail [email protected], αναγράφοντας σχολείο, e-mail, τηλέφωνο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972360874 (Γιώργος Βλάχος).

skaki-afisa

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια