Μοιραία ισοπαλία ο Αθηναϊκός 1-1 με Βοτανικό

Πηγή: topiko24.gr

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Α.Σ. Αθηναϊκός δεν τα κατάφερε καθώς αυτή τη φορά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ένωση Βοτανικού.

Η ιστορική ομάδα πλέον βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή και ο στόχος του πρωταθλήματος απομακρύνεται αισθητά. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 28’ με όμορφο πλασέ του Δρυμούση, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Παπαδάκης με κεφαλιά στο 2’ των καθυστερήσεων. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούρου στο 93’. Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Ακρίβο και Τουμπακάρης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Παπαχειμώνας, Βουρλούμης, Κούρος, Κορρές (70′ Λεβέντης), Καφαλίδης, Ντε Μπαρτόλο, Πέλα, Ρεντζής (65′ Γαβριήλ), Μπίτιλης (80′ Τζέκο), Δρυμούσης

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Μάκης Ντέτσικας): Τσαλίκης, Φιλόπουλος (90′ Μακρής), Γιάνκολο (83′ λ. τρ. Καρντάλι), Κατσούδας, Μπέρμπερι, Ντάμας, Μιχαήλ (30′ Σπυροπάλι), Παπαδάκης, Τσαγιάνης, Σκεύης, Ρούσας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια