Ικαρία-Βύρωνας, μονοπάτια αλληλεγγύης

Πηγή: vironassolidarity.wordpress.com

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 17 κούτες γεμάτες τρόφιμα παρέλαβε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα από την Ικαρία, αποτέλεσμα της σχετικής πρωτοβουλίας που πήρε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ραχών.

Δυο αυτοκίνητα χρειάστηκαν για να μεταφερθούν τα όσπρια, το ελαιόλαδο, τα αλλαντικά, τα ζυμαρικά, οι ντοματοπελτέδες, το γάλα, οι χαλβάδες και οι σοκολάτες που μάζεψαν οι Ικαριώτες για να στηρίξουν τα 270 βυρωνιώτικα νοικοκυριά του Δικτύου Αλληλεγγύης.

Το μονοπάτι της Αλληλεγγύης που ξεκίνησε από την Ικαρία είχε ενδιάμεση στάση το αθηναϊκό κέντρο και τα γραφεία της «Αλληλεγγύης Για Όλους» πριν βρει τον τελικό προορισμό του για το χώρο του Δικτύου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα ευχαριστεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ραχών που ξεκίνησαν τη συλλογή, την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες του νησιού που έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν καθώς και τα μέλη της «Αλληλεγγύης Για Όλους» που νοιάστηκαν για την πρωτοβουλία και μεσολάβησαν ώστε να βρουν τα τρόφιμα το δρόμο τους για τη γειτονιά μας.

Με σύνθημα “Κανείς μόνος του στην κρίση!” το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα συνεχίζει αδιάκοπα τη δουλειά του, προσφέροντας χωρίς αποκλεισμούς διατροφικά είδη πρώτης ανάγκης κάθε 15 μέρες σε όσους και όσες πλήττονται από τη φτώχεια και την ανεργία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια