«Αποχαιρέτησε» τον τίτλο ο Αθηναϊκός

Πηγή: stoplekto.gr

Ο Αθηναϊκός «αποχαιρετάει» οριστικά τον τίτλο, μετά την ήττα από το Καματερό με 3-2. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι είχαμε εκπληκτική εξέλιξη, αφού υπήρξαν δύο ανατροπές στο σκορ.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μιχαλόπουλο στο 11’, αλλά οι «κιτρινέρυθροι» έκαναν το 1-1 με τον Ζαμπάρα στο 25’, ενώ έφτασαν με το τέρμα του Κούρου στο 1-2 στο 52’. Οι «κυανόλευκοι» όμως έδειξαν τεράστια θέληση για να κατακτήσουν τη νίκη και αφού πρώτα ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Καφαλίδη στο 63’ κατόρθωσαν τελικά να φτάσουν στο «τρίποντο» με τον Γιεγέ στο 90’+4’ με το οποίο και επικράτησαν 3-2. Διαιτητές ήταν οι Σύψας, Σκούρας και Σαμοϊλης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολλιάκης, Ράγκος, (54ʼ Ανδριτσόπουλος), Κουνάδης, Μιχαλόπουλος, Καραχάλιος (70ʼ Καζάντζης), Θεοδωρακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μανάρας, Γιεγιές, Κλωνάρης, Μόσχος (59ʼ Σπυρόπουλος)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Τζανετής, Κούρος, Πέλα (79ʼ Λεβέντης), Καφαλίδης, Ρετζής (46ʼ Μανταδάκης), Ντε Μπαρτόλο, Ζαμπαράς, Μπίτιλης (72ʼ Σελέκου), Δρυμούσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια