Δύσκολη νίκη ο Αθηναϊκός 2-1 τον Ιερόθεο

Πηγή: topiko24.gr

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με μεγάλη ένταση ο Α.Σ. Αθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άγιου Ιερόθεου και να πάρει τη νίκη με 2-1.

Οι «λόρδοι» παρότι έπαιζαν από το 40’ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κούρου έδειξαν χαρακτήρα και πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο». Στα θετικά του αγώνα έρχεται να προστεθεί η παρουσία του Αντώνη Σκαρλάτου στο βασικό σχήμα, ο οποίος κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Χάρη Ρεντζή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 45’, δείχνοντας αρκετή ωριμότητα στο παιχνίδι του. Παρουσία περίπου 200 φίλων της, η ιστορική ομάδα του Βύρωνα μπήκε δυνατά στο γήπεδο θέλοντας να επιβάλει από νωρίς το ρυθμό της. Ωστόσο, το συγκρότημα του Ανδρέα Ματζούνη παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένο κλείνοντας καλά τους χώρους. Στο 30’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σκαρλάτος βρήκε ωραία τον Δρυμούση μέσα στην περιοχή και ο Πειραιώτης άσος με πανέμορφο σουτ νίκησε τον Ρούσσο γράφοντας το 1-0.

Στο 40’ ο Αβίτογλου ξέφυγε από την κεντρικούς αμυντικούς του Αθηναϊκού προχώρησε λίγα μέτρα με τη μπάλα όμως ο Κούρος τον ανέτρεψε προτού βρεθεί φάτσα με τον Μηλιώνη. Ο διαιτητής, Κατοίκος, ωστόσο δεν άφησε ατιμώρητο του έμπειρο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, τουναντίον, υπέδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα υποστηρίζοντας ότι  ο «παθών» βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φάση επικράτησε  ένταση για αρκετά λεπτά καθώς ο α’ βοηθός Ελευθερίου αρχικά είχε καταλογίσει πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά ο Αθηναϊος ρέφερι πήρε τη φάση πάνω του δείχνοντας ότι η παράβαση είχε γίνει εκτός περιοχής.

Παρ’ όλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκαν, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 50’. Ο Δρόσος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Αθηναϊκού και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Η χαρά για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων δεν κράτησε για πολύ αφού 5’ αργότερα, η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε εντονότατα από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, σε εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπαρτόλο ο Κορρές βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή και ο Κατοίκος υπέδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών, προκαλώντας την οργή στο πάγκο που βρισκόταν οι άνθρωποι του Άγιου Ιερόθεου. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Παύλος Μπίτιλης ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Βοηθοί του Κατοίκου ήταν οι Ελευθερίου και Τζάκος.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης,  Βλαχογιάννης, Γαβριήλ, Κούρος, Καφαλίδης, Κορρές, Πέλλα, Ντε Μπαρτόλο, Σκαρλάτος (46’Τζανετής), Μπίτιλης (86’ Μανταδάκης), Δρυμούσης (93’ Ζελέκου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ανδρέας Ματζούνης): Ρούσσος, Οικονόμου, Μπαγογεώργος, Ζαχαρόπουλος Δ., Τζωρτζάτος, Λαγκαδινός, Κωνσταντόπουλος (46’ Δρόσος), Δράκος, Ζαχαρόπουλος Σ., Καραμίντζας (70’ Νόκας), Αβίντογλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια