20 χρόνια συμπλήρωσε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων 1ου Συστήματος

Πηγή: dimosbyrona.gr

Τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 1ου Συστήματος Βύρωνα, τον Δεκέμβριο στο Εντευκτήριο Προσκόπων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης. παρουσιάστηκε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ένωσης, οι δράσεις που έχει πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το πρότυπο κατασκηνωτικό κέντρο που κατασκευάζει στην περιοχή Ερατεινή του νομού Φωκίδας και το οποίο βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος προσφέρεται για κατασκήνωση τόσο των Προσκόπων του Βύρωνα ή άλλων περιοχών, όσο και άλλων ομάδων, όπως σχολεία, ιδρύματα κ.λπ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων, αλλά και αναμνηστικών, στους παρευρισκόμενους, ενώ η 30μελής χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΥΡΑ» έδωσε τη δική της νότα στην εκδήλωση, ερμηνεύοντας προσκοπικά τραγούδια.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρίστος Γώγος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δωρίδος Κώστας Αντωνόπουλος, ο τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος Ηλίας Κορομπίλης, ο Επίτιμος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Φραγκίσκος Φράγκος, Παλαιοί Πρόσκοποι και πλήθος κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια