Ο στόχος του Αθηναϊκού είναι το νταμπλ

Πηγή: superbasket.gr

Ο Αθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ικάρου Καλλιθέας με 70-53 και μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Θαλασσινός και η Αφροδίτη Κοσμά μίλησαν στο superbasket.gr για το ματς αλλά και τους στόχους της ομάδας.

“Πήραμε μια καλή νίκη. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς, ο Ίκαρος είναι μια ομάδα με ιστορία και εμπειρία στο χώρο. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγήθηκε με 17-11 αλλά καταφέραμε να προηγηθούμε στο ημίχρονο με 37-30. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να επιβάλλουμε  το ρυθμό μας, που είναι πολύ σημαντικό ειδικά στην έδρα μας και στο τέλος του αγώνα ήμασταν πιο χαλαροί”, δήλωσε αρχικά αναφορικά με την αναμέτρηση ο Κώστας Θαλλασινός.

Οι στόχοι για τις νταμπλούχες Ελλάδας είναι η προάσπιση των τίτλων τους, όπως υπογράμμισε και ο Ελληνας κόουτς: “Αν και ακόμη είναι αρχή της χρονιάς, οι στόχοι για τον Αθηναϊκό είναι δεδομένοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να ανεβαίνουμε επίπεδο μέσα από την προπόνηση».

Η Αφροδίτη Κοσμά πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και ήταν η κορυφαία για την ομάδα του Βύρωνα. Η έμπειρη Ελληνίδα παίκτρια υπογράμμισε και εκείνη από την πλευρά της ότι ο Αθηναϊκός έχει στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

“Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, δείξαμε συγκέντρωση στην άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα”.

Αναφορικά με την προσωπική της απόδοση, είπε: “Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα και όποιος είναι σε καλή μέρα στην επίθεση βοηθάει για να έρθουμε πιο κοντά στην νίκη. Στο ματς κόντρα στον Ικαρο ήμουν εγώ την επόμενη φορά θα είναι κάποια άλλη συμπαίκτρια μου.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια