Μονομαχία κορυφής στο Βύρωνα

Πηγή: stoplekto.gr

Σε ρυθμούς ντέρμπι άρχισε να ζει ο Βύρωνας καθώς το Σάββατο αναμετρώνται σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου ο δεύτερος Αθηναϊκός με την πρώτη Δόξα Βύρωνα. Ο νικητής της αναμέτρησης θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και θα λάβει μέρος στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική.

Ο Αθηναϊκός που όλη τη χρονιά ήταν πρώτος στην βαθμολογία και που τώρα βρέθηκε στην δεύτερη θέση θα υποδεχτεί τη Δόξα Βύρωνα με πεσμένο το ηθικό και λόγω της πτώσης τους βαθμολογικά αλλά και λόγω της «κοιλιάς» που έχει κάνει. Στα τελευταία έξι παιχνίδια ο ΑθηναΪκός μετρά μόνο μια νίκη και έχει ήττες και ισοπαλίες.

Αντίθετα, η Δόξα Βύρωνα κατεβαίνει στο Βυρωνιώτικο ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη αφού απολαμβάνει το ρετιρέ της βαθμολογίας αλλά θα έχει και τη βοήθεια των οπαδών της που ξέρουν να δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στην εξέδρα, βάζοντας φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια