Μαθήματα εξέδρας στο Βύρωνα

Πηγή: sport.gr

Αθηναϊκός και Δόξα Βύρωνα διασταύρωναν τα ξίφη τους στο ντέρμπι κορυφής της κατηγορίας, με τους “Λόρδους” να επικρατούν 1-0 και να ξαναπιάνουν κορυφή, αφήνοντας τη Δόξα δύο βαθμούς πίσω στο κυνήγι της ανόδου.

Σε αντίθεση με το αποτέλεσμα του αγώνα, οι οπαδοί της τυπικά φιλοξενούμενης και περισσότερο δημοφιλούς στο Βύρωνα, Δόξας, κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας, ενισχύοντας με πάθος την ομάδα τους για 90 λεπτά, σε μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από το παρελθόν.

Τη στιγμή που στον Αθηναϊκό γεύονται ακόμα το νέκταρ της επιτυχίας, ο εκ των ιδιοκτητών της Δόξας, διεθνής με την Εθνική ομάδα και ποδοσφαιριστής της Μονακό, Γιώργος Τζαβέλλας, απένειμε τα εύσημα για την παρουσία του κόσμου: “Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Οφείλουμε όλοι προς αυτόν μια μεγάλη συγγνώμη για το αποτέλεσμα. Προχωράμε. Την άλλη Κυριακή μπορεί να είμαστε και πάλι πρώτοι (σ.σ. ο Αθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα του Πανερυθραϊκού). Τώρα βοηθήστε όσοι πραγματικά θέλετε το καλό της ομάδας. Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό”.

Το ντέρμπι στιγματίστηκε από στιγμές μικροέντασης, που προήλθαν από συμπεριφορές ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά η αποχώρηση των φίλων των δύο ομάδων έγινε χωρίς προβλήματα και όλοι είχαν να λένε ότι πολλές ομάδες από τις μεγαλύτερες κατηγορίες θα ζήλευαν τέτοιο και τόσο κόσμο…

Στη Θύρα 1, όπου ήταν ο πυρήνας της Blue Army (οπαδοί της Δόξας) βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια