Ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη ο Αθηναϊκός

Πηγή: womensports.gr

Νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη πέτυχε ο Αθηναϊκός με σκορ 51-71, επανερχόμενος στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα-σοκ της περασμένης αγωνιστικής από το Ελληνικό.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτριες της ομάδας του Βύρωνα πήραν βραχεία κεφαλή, και συνέχισαν να έχουν το σταθερό προβάδισμα καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη διαφορά να κυμαίνεται πάνω από τους 10 πόντους, για να φτάσουν στο τελικό 51-71, μία νίκη που αναπτερώνει και πάλι το ηθικό των πρωταθλητών, ενώ και ο Άρης προσπάθησε  να πιέσει τον Αθηναϊκό  και δεν τα παράτησε χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες η Ζωή Κεχαγιά με 18 πόντους ενώ το καλύτερο φετινό της παιχνίδι έκανε η Μιλένα Βουκίσεβιτς πετυχαίνοντας 17 πόντους. Από τον Άρη πολύ καλή η Ρούλα Μούλη με 12 πόντους ενώ ακολούθησε στο σκοράρισμα η Εύα Κατωπόδη με 11.

ΑΡΗΣ: Μουστακίδου, Μπαλλά 4, Συρρά 1, Μπουσνάκη 5, Χατζάκου 7 (1), Κυλαζίδου, Κατωπόδη 11, Τσίτσου, Τράντα, Μούλη 12 (1τρ. 9 ριμπ.), Σταμπουλίδου 4, Μπεγκένισιτς 7

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βουκίσεβιτς 17 (9 ριμπ.) , Λύμουρα 11, Σπαθάρου 2, Καζαντζίδου, Κασάπογλου 4, Ζότοβα, Κεχαγιά 18 (1), Καμμένου, Κοσμά 7 (2), Ισκιόγλου 2, Κυριακοπούλου 10

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια