Ξεκίνησαν οι καταλήψεις σε σχολεία του Βύρωνα

Ξεκίνησε ο χορός των καταλήψεων στα σχολεία του Βύρωνα, καθώς σε κατάληψη του σχολείου τους προχώρησαν μαθητές του 1ου  και 3ου Λυκείου  Βύρωνα.

Συγκεκριμένα το 3ο Λύκειο Βύρωνα τελεί  υπό κατάληψη από την προηγούμενη Δευτέρα,  με αφορμή τη συνένωση τμημάτων κατεύθυνσης στην Β’ Λυκείου. Οι μαθητές διαμαρτύρονται για την απόφαση του Διευθυντή  Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Σαββαίδη, που δόθηκε προφορικά και όχι γραπτά στην διευθύντρια του σχολείου. Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον νόμο αλλαγές στα τμήματα επιτρέπεται να γίνονται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Στην κατάληψη των μαθητών συμπαραστέκονται ο Σύλλογος Γονέων,η ΕΛΜΕ και η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βύρωνα .

Σε κατάληψη προχώρησαν επίσης και οι μαθητές του 1ου  Λυκείου  Βύρωνα την Τετάρτη 5 Δεκέμβριου, ημέρα του διαγωνισμού για την εκμίσθωση της Λαμπηδόνας, έχοντας σαν αίτημα να σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του αναψυκτηρίου και το κλείσιμο του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια