Η πρώτη ήττα για τον Αθηναϊκό

Πηγή: stoplekto.gr

Αν και έπαιζε με εννέα παίκτες από το 59΄ ο Άρης Πετρούπολης διψούσε για τη νίκη και τελικά κατάφερε να νικήσει τον Αθηναϊκό με 2-1. Ήταν η πρώτη ήττα για τους Βυρωνιώτες στο πρατάθλημα από έναν Άρη που δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις.

Στο 14΄με σουτ ο Μαμάκος άνοιξε το σκορ 1-0 και στο 21΄ ο Πιτέλης με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ έκανε το 2-0.

Στο 51΄ ο Μουρτζάκης με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε για να αποβληθεί μετά 8΄ και ο τερματοφύλακας Λιβανός που υπέπεσε σε πέναλτι όταν ανέτρεψε τον Μπίτιλη.

Το πέναλτι χτύπησε ο Βουρλούμης για να αποκρούσει ο νεοεισελθών Γαϊτανίδης.

Από εκεί και μετά ο Άρης γύρισε σε αμυντική τακτική για να διαφυλάξει την νίκη του. Απλά στο 70΄ο Κορρές με κεφαλιά σε σύγχυση της άμυνας του Άρη μείωσε σε 2-1.

Άρης Πετρούπολης : Λιβανός , Βλαχόπουλος , Αλειφέρης , Γεωργακόπουλος, Πιτέλης (42΄ Γεγές ) , Τσιγαρίδας (45΄Νάσης ) , Μουρτζάκης, Βάλσαμος , Τζαμαλής , Λεμπέσης , Μαμάκος ( Γαϊτανίδης )

Αθηναϊκός : Μηλιώνης , Βλαχογιάννης , Βουρλούμης, Τζανετής , Κορρές , Κεφαλίδης , Γρίβας (25΄Λεβέντης ), De Bardolo , Ρεντζής ( 45΄ Μποτσίβαλης ) , Μπιτέλης , Δρυμούσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια